Jolien en Brecht onthullen groot geheim over hun 'Blind Getrouwd'-avontuur Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jolien en Brecht onthullen groot geheim over hun 'Blind Getrouwd'-avontuur

Jolien en Brecht onthullen groot geheim over hun 'Blind Getrouwd'-avontuur

Jolien en Brecht vormen een halfjaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten in 'Blind Getrouwd' nog steeds een gelukkig koppel. Maar omdat de opnames al een tijdje achter de rug liggen, moesten ze hun relatie ook maandenlang geheimhouden. Bij Qmusic onthulden de twee hoe ze dat deden.

In de aflevering van 27 november was al te zien hoe Jolien en Brecht zich vermomden om hun relatie te verbergen voor de buitenwereld. Zo droeg Jolien een bruine pruik en Brecht een pet een zonnebril om zich te camoufleren.

Maar ze gebruikten ook andere namen. Brecht noemde Jolien Justine. “Tot straks, Jolien, en hallo Justine”, zei Brecht toen Jolien zich klaarmaakte voor naar haar oma te gaan. En ook Brecht koos voor een andere naam.

Ken en Justine

“Jolien gebruikte de naam Justine en ik noemde mezelf Ken”, onthulde Brecht dinsdagochtend bij Maarten en Dorothée op Qmusic. “Zo zijn we eens naar een huis gaan kijken om te huren”, pikte Jolien in. “Ik herinner me nog dat Brecht toen tegen me zei: ‘En Justine, wat vind je ervan?’. Maar met een valse naam kan je natuurlijk niet huren.” Gelukkig is die periode nu voorbij en hoeven ze hun liefde niet meer te verstoppen voor de buitenwereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws