Kürt Rogiers moet wat kwijt over Sandrine André: "Je zou het haar niet toegeven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kürt Rogiers moet wat kwijt over Sandrine André: "Je zou het haar niet toegeven"

Kürt Rogiers moet wat kwijt over Sandrine André: "Je zou het haar niet toegeven"

Sandrine André staat al meer dan 10 jaar op de set van ‘Familie’ als Veronique van den Bossche. Vandaag heeft de actrice een bijzondere mijlpaal te vieren, en die laten haar collega’s niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Sandrine André krijgt vandaag een nieuwe voordeur. De actrice mag 50 kaarsjes uitblazen. “50 jaar vandaag. Hoe absurd is dat”, schrijft ze op Instagram. “Hoe dat voelt? Goed!” Vanavond gaat ze gezellig op restaurant met haar man, gevolgd door een klein feestje met een paar vrienden. “Echt groots ga ik het niet aanpakken”, besluit Sandrine in HLN Showbits. Maar dat is buiten haar collega’s van ‘Familie’ gerekend.

Zij zetten hun tegenspeelster één voor één in de bloemetjes en verrassen haar met een mooie videoboodschap. “Terwijl jij op de set staat, kan ik jou vanuit mijn loge een gelukkige verjaardag wensen… 50, je zou het echt niet zeggen”, vindt Kürt Rogiers (Lars). “Normaal zou ik zeggen: ‘Veel kussen’. Maar je hebt er al genoeg van Sieg gekregen”, grapt Maureen Vanherberghen (Marlies). “Maar als je er graag nog drie wil, dan kom ik ze met plezier geven”, vult Sieg De Doncker (Koen) lachend aan. Maar ook enkele ex-collega’s weten haar te verrassen.

“Lieve Sandrine, 50 worden? Het overkomt iedereen. Maar in stijl 50 worden, dat is een kunst. En dat is bij jou zeker het geval. Een hele dikke zoen”, wil haar tv-mama Martine Jonckheere (Marie-Rose) kwijt. “Een hele gelukkige verjaardag, Sandrine”, wenst ook tv-broer Gunther Levi (Peter) haar toe. “50 jaar, de tijd vliegt. Maar 50 is het nieuwe 30, dus geen zorgen. Maak er een fantastische dag van.” Sandrine is zichtbaar geëmotioneerd. “Dat is pas een schone cadeau. Het doet mij iets”, klinkt het in HLN Showbits.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws