Laura Tesoro maakt komaf met groot misverstand: "Zo is het niet gegaan"

230605lauratesorovtm
Laura Tesoro gaf gisteren een laatste keer het beste van zichzelf in ‘Special Forces: Wie durft wint’, waarin ze week na week indruk maakte. Voor het VTM-gezicht is het de zoveelste mooie kans in het rijtje, maar daar wil de presentatrice en zangeres meteen een misverstand over uit de wereld helpen.
Laura Tesoro is één van de vaste waarden van VTM geworden. Na ‘The Voice’, ‘Belgium’s Got Talent’, ‘Een echte job’ en ‘Het Jachtseizoen’ gaf de commerciële zender haar met ‘Special Forces’ opnieuw een unieke kans om te tonen wat ze in haar mars heeft. “Daar ben ik de zender enorm dankbaar voor. Dit is veruit het hardste én coolste dat ik ooit heb gedaan”, zegt Laura in TV-Familie. “Ik voel dat ze bij VTM echt in mij geloven en dat doet enorm veel deugd.”
“Ik krijg ook veel coaching. Dat is een soort investering in een traject dat je samen aflegt”, legt de presentatrice uit. Bij VTM voelt Laura zich duidelijk volledig op haar plek. Een plek die ze in de eerste plaats zelf moest afdwingen. “Ik hoor het je graag zeggen. Want dat is zo. Ik krijg het zeker niet allemaal in m'n schoot geworpen”, onderstreept ze.. “Ik werk er heel hard voor.”

Dé kans om mezelf te bewijzen

“Maar dat neemt niet weg dat de zender vertrouwen in je moet hebben. Ja, ik ben een geluksvogel”, beseft de presentatrice maar al te goed. Zo staat ze binnenkort voor het eerst alleen aan het roer van de nieuwe shiny-floor show 'Starstruck’. “Het was enorm spannend. Ik heb er heel veel van opgestoken. Voor het eerst kon ik niet terugvallen op iemand anders”, klinkt het. “Dit is echt dé kans om mezelf te bewijzen als presentatrice.”