Leah Thys heeft slecht nieuws over gezondheid: "Ik overleef van dag tot dag" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Leah Thys heeft slecht nieuws over gezondheid: "Ik overleef van dag tot dag"

Leah Thys heeft slecht nieuws over gezondheid: "Ik overleef van dag tot dag"

Leah Thys, die we al 27 jaar kennen als Marianne uit ‘Thuis’, en haar man Jos De Man raakten twee jaar geleden besmet met corona. Jos is helaas overleden aan de gevolgen van het virus. Nu heeft de actrice ook somber nieuws over haar eigen gezondheid.

Leah Thys heeft een enorm zware periode achter de rug. Eind vorig jaar moest de ‘Thuis’-actrice een zware heupoperatie ondergaan. Ze liep een botinfarct op en kon daardoor amper nog stappen. Intussen is ze gelukkig aan de beterhand. In mei 2021 moest de soapactrice bovendien afscheid nemen van haar man, Jos De Man, met wie ze 50 jaar lief en leed heeft gedeeld. Hij stierf aan de gevolgen van corona.

“Sinds het overlijden van mijn man leef – of beter gezegd overleef – ik van dag tot dag”, vertelt Leah Thys diep bedroefd in Primo. Maar ook zij werd twee jaar geleden getroffen door het coronavirus, iets wat tot op vandaag blijft aanslepen. “Sinds mijn man en ik besmet raakten met het coronavirus, is mijn ademhaling nooit meer helemaal hersteld”, klinkt het. Dat lijkt maar niet te beteren.

Maar als ze voor de camera staat, zit ze gelukkig steeds goed in haar vel. “Wanneer ik op de ‘Thuis’-set sta, heb ik op miraculeuze wijze nauwelijks last van mijn ademhaling”, haalt de actrice opgelucht adem. ‘Thuis’ is haar redding geweest. “Acteren heeft ervoor gezorgd dat ik niet in bed blijf liggen. Elke dag dat ik op de set ben, weet ik dat het een goeie dag zal zijn”, aldus Leah.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws