Élodie Ouédraogo beleeft emotioneel moment met zoontje Remus: "Enorm lastig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Élodie Ouédraogo beleeft emotioneel moment met zoontje Remus: "Enorm lastig"

Élodie Ouédraogo beleeft emotioneel moment met zoontje Remus: "Enorm lastig"

Sinds vorige week is Élodie Ouédraogo elke maandagavond te zien in ‘Over de Oceaan’ op Play4. Een goed jaar geleden stapte de voormalige atlete aan boord van de Polygala. Haar vriend Jeroom en hun kindje Remus heeft ze dus drie lange weken moeten missen.

Het was de eerste keer dat Élodie en Jeroom zo lang van elkaar gescheiden waren. “We gaan dat niet elk jaar doen”, lacht de voormalige atlete in Story. “Natuurlijk heb ik hem wel gemist, Jeroom is mijn beste vriend.” Maar vooral het gemis van haar zoontje Remus (7) viel haar zwaar. “Hem fysiek eens niet kunnen vastpakken is één ding, maar je hoort ook drie weken lang gewoon helemaal niets.”

“Hoe was zijn dag? Hoe was het met de vriendjes op school? Al die kleine momenten mis je en dat vond ik best lastig. Remus zat toen nog maar net in het eerste leerjaar en elke dag leerde hij wel iets nieuws”, bedenkt Élodie zich. Maar gelukkig was Remus in goede handen van Jeroom, en haar mama. “Ik wist dus dat die kleine rotverwend ging worden als de mama weg was”, lacht ze.

Maar ook Remus heeft zijn mama gemist. “We zijn maar met ons drietjes. Als er dan iemand niet is, valt dat meteen extra hard op. Maar Remus besefte wel dat ik sowieso ging terugkomen”, klinkt het. Het weerzien was dan ook “heel warm en liefdevol”. “We hebben elkaar heel lang geknuffeld. Hij was ook blij dat mama er weer was zodat het gezinnetje compleet is. We zijn toen rustig het jaar uit gebold en hebben keihard van mekaar genoten”, aldus Élodie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws