Margriet Hermans (69) onthult bijzonder triest nieuws: "Uit het leven willen stappen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans (69) onthult bijzonder triest nieuws: "Uit het leven willen stappen"

Margriet Hermans (69) onthult bijzonder triest nieuws: "Uit het leven willen stappen"

Margriet Hermans is donderdagavond 30 november te gast in 'Mijn eerste reis'. Daarin keert ze samen met Kobe Ilsen naar Madrid, waar ze een tijdje gestudeerd heeft na een burn-out. In die periode probeerde Margriet ook twee keer uit het leven te stappen.

Margriet Hermans trok in 1979 naar Madrid voor een sabbatjaar. De zangeres was toen al drie jaar aan de slag als lerares Frans, maar dat maakte haar allesbehalve gelukkig. Ze werd door haar ouders in die studierichting geduwd waardoor ze als jonge twintiger in een zware depressie belandde.

"Alles werd mij ontnomen en ik had ook verkeerde vrienden", vertelde ze daarover in 'Die Huis'. "Twee keer heb ik zelfmoord willen plegen. Eerst met mijn auto: aan de vaart wilde ik tegen een eik rijden. De tweede keer nam ik alle medicijnen tegen mijn depressie in één keer in. Ik werd suf en viel in slaap", aldus Margriet.

Redding

Maar de dokter bij wie ik ze uiteindelijk terechtkwam, heeft haar ontzettend geholpen. "Hij zei mij dat ik weer moest studeren. En ik ben naar Madrid getrokken. Als ik dat niet had gedaan, was het fout gelopen. Toen ik terugkwam, was ik een andere vrouw. Ik was mijn job op school kwijt, maar dat is mijn redding geweest", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws