Na geruchten over een breuk: Junior Planckaert en Pauline scheppen duidelijkheid over hun relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over een breuk: Junior Planckaert en Pauline scheppen duidelijkheid over hun relatie

Na geruchten over een breuk: Junior Planckaert en Pauline scheppen duidelijkheid over hun relatie

Vorig jaar deden er geruchten de ronde dat Junior Planckaert en Pauline De Vos niet langer samen zouden zijn. De twee deelden namelijk amper nog foto's van hun tweetjes op hun sociale media. In Het Nieuwsblad reageert Pauline nu op die geruchten.

Zo ontkent ze met klem dat zij en Junior uit elkaar zouden zijn. Zo deelden ze in februari nog een reeks liefdevolle foto's van hun tweetjes op Instagram om hun tweejarig jubileum te vieren. "Zulke lovey-dovey foto’s van elkaar delen met de wereld, daar hebben we niet echt behoefte aan. Nu wilden we dat weleens doen", vertelt Pauline daarover in Het Nieuwsblad.

"We zijn allebei actief op sociale media, maar delen daar vooral ons eigen leven. Misschien hebben we die geruchten zo wat gevoed", aldus Pauline. "Wat we delen, blijft onze eigen keuze. Wij wisten dat het goed ging. Zolang iedereen die we graag zien dat weet, trok ik me dat niet aan." Maar plots kregen ze ook vragen uit hun omgeving.

Heel vervelend

"We kregen vaak vragen via-via. Dat vond ik vervelend. Vrienden die me zeiden dat iemand hen dat gevraagd had. Dan hebben we even duidelijkheid geschept."

Populair

Laatste nieuws