Nadat ze ziek werd tijdens Lotto Arena-concert: Natalia heeft belangrijk nieuws over haar gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nadat ze ziek werd tijdens Lotto Arena-concert: Natalia heeft belangrijk nieuws over haar gezondheid

Nadat ze ziek werd tijdens Lotto Arena-concert: Natalia heeft belangrijk nieuws over haar gezondheid

Natalia stond op 17, 18 en 24 november in Lotto Arena in Antwerpen met haar show 'Natalia - 20 Years Greatest Hits'. Maar tijdens de laatste show was de zangeres al erg ziek. Op Instagram heeft Natalia nu een update gegeven over haar gezondheid.

Op vrijdag 24 november gaf Natalia de laatste show van haar concertreeks 'Natalia - 20 Years Greatest Hits'. Maar vlak daarvoor werd de zangeres ziek. Toch zette ze door en trakteerde ze het publiek op een fantastische avond.

Enkele dagen geleden bedankte ze haar fans en liet ze weten dat ze inmiddels gestart was met antibiotica. "Bedankt, jongens, dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Ik post later nog, eerst uitzieken. Antibiotica is ondertussen in the game", klonk het.

Veel steun en begrip

En blijkbaar is de zangeres nog altijd niet genezen. "Hier zijn we dan ...", steekt Natalia van wal op Instagram. "Eindelijk terug wat boven water. Ben nog altijd aan het uitzieken maar kon het niet laten om nog een keertje terug te blikken op de voorbije Lotto Arena-concerten", aldus de zangeres.

"Allereerst wil ik alle aanwezigen van het laatste concert bedanken voor de steun en het begrip die ik heb mogen voelen vanwege mijn gezondheid. Ik beloofde alles te geven en uit mijn lijf te trekken en heb dat kúnnen doen dankzij de warme bedding die jullie me gaven. Aan iedereen die is komen kijken in de Lotto Arena, dankuwel voor jullie steun, of het nu 1 jaar of 20 jaar is. Voor mezelf een mijlpaal die ik nooit zal vergeten. Ik kijk al uit naar mijn theatertour in het voorjaar van 2024 en hoop dat jullie nog lang van mijn muziek zullen kunnen genieten. Op naar de volgende 5 jaar!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws