Natalia en haar vriend Frederik gaan zware tijd tegemoet: "Moedig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia en haar vriend Frederik gaan zware tijd tegemoet: "Moedig"

Natalia en haar vriend Frederik gaan zware tijd tegemoet: "Moedig"

Natalia en haar vriend Frederik zijn al 4 jaar gelukkig samen en bezegelden hun liefde met twee schatten van kindjes. Een sterk koppel, zo blijkt. Dat bewijzen ze nu opnieuw.

“Een nieuw avontuur wacht op ons”, schrijft de zangeres op Instagram. Natalia en Frederik staan voor de uitdaging van hun leven. Volgende week trekt het koppeltje namelijk naar Jordanië, maar ze gaan er niet zomaar op vakantie.

Natalia en Frederik zullen er deelnemen de ‘Half Marathon des Sables’. Het koppeltje zal in het prachtige Jordanië in een snikhete woestijn een halve marathon lopen. “Het vraagt veel voorbereidingen en we zijn nog volop aan het trainen, maar we krijgen er steeds meer zin in”, klinkt het enthousiast.

Hoe die marathon er precies uitziet, laat Natalia zien op Instagram. Haar volgers zijn op zijn minst gezegd onder de indruk van haar moed. “Succes en heel veel plezier”, “Zo moedig, chapeau dat jullie dat aandurven”, “Alleen maar respect” en “Jullie gaan dat fantastisch doen”, luidt het in de reacties. “Wauw! Zoveel bewondering! Geniet ervan”, wenst Dina Tersago het koppeltje nog toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws