Niels Destadsbader krijgt na turbulente weken eindelijk geweldig nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader krijgt na turbulente weken eindelijk geweldig nieuws te horen

Niels Destadsbader krijgt na turbulente weken eindelijk geweldig nieuws te horen

Niels Destadsbader kreeg onlangs bakken kritiek over zich heen. Zo'n jaar geleden maakte hij de overstap van VTM naar VRT, maar velen vinden dat hij zijn favorietenrol nog niet heeft waargemaakt. Na enkele zware weken heeft hij nu iets leuks te melden op Instagram.

In oktober zette Niels Destadsbader zich samen met Dieter Coppens in om het taboe rond mannenkankers te doorbreken. Dat avontuur konden we volgen in 'Alles in de strijd' en daar moet hij nu nog iets over kwijt. “Prachtig nieuws om mee te gaan slapen!”, schrijft hij enthousiast. “Veel meer mannen in Vlaanderen laten zich screenen op prostaat- en teelbalkanker”, aldus een trotse Niels.

Die tendens is duidelijk zichtbaar, een paar maanden na ‘Alles in de strijd’. “Daarin gingen Dieter Coppens en ik, samen met zes andere zotten, uit de kleren. Sorry nog eens daarvoor trouwens, maar het was het dus meer dan waard”, klinkt het. “Laat ons samen die trend verderzetten en blijven tonen dat we de ballen hebben om erover te praten”, besluit Niels.

In de reacties laten zijn volgers weten dat ze erg trots zijn. “Proficiat met de grote impact, goed gedaan zeg!”, “Hoe meer we het onder de aandacht kunnen brengen, des te beter”, “Yes!”, “Zo zie je maar wat zo’n tv-programma wel niet allemaal kan doen, hé”, “Het is zeker niet voor niets geweest”, “Respect”, "Chapeau voor jullie geweldige inzet” en “Goed gedaan!”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws