Na gevecht met Pauline Slangen: Er is groot nieuws over Maithé Rivera

maitheriveraINSTAGRAM_1
Midden december maakte Dag Allemaal een gevecht tussen zangeres Pauline Slangen en Maithé Rivera bekend. Het gevecht kwam tot stand nadat Pauline in een Antwerpse club een babbeltje ging slaan met Sean Dhondt, wat duidelijk niet naar de zin was van diens vriendin, Maithé Rivera.
Zo ging Maithé volgens de bron in Dag Allemaal zoenen met een andere jongen, puur uit wraak. Toen Pauline (de vriendin van Oliver Deschacht, nvdr.) Sean daarop wees, sloegen de stoppen door bij Maithé. Ze volgde Pauline naar de toiletten, waar het serieus uit de hand liep. Volgens een vriendin van Pauline, stond ze vol blauwe plekken en werden er zelfs enkele haarextensions uitgetrokken waardoor ze kale plekken had.
Beiden hebben na het nieuws nog gereageerd. Zo zou Maithé beweren dat niet zij, maar een vriendin van haar, het gevecht met Pauline gehad heeft. "Ik heb haar zelfs nog van Pauline afgetrokken", klinkt het. Maar dat weerlegt Pauline: "Het was wel degelijk Maithé zelf."
Maithé, die politieagente van beroep is, zal ook binnenkort haar tv-debuut maken. In het programma 'Helden van hier: politie Aalst', zal ze een inkijk geven in haar job als inspecteur bij de politiezone van Aalst. "Als het geregend heeft, weten we dat we de hele dag mensen met accidenten moeten begeleiden", aldus Maithé in het tv-programma. Vanaf 11 januari is het programma te zien op VTM en op VTM GO.