Pommelien Thijs schrikt erg tijdens het douchen: "Plots zag ik het op mijn beide heupen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs schrikt erg tijdens het douchen: "Plots zag ik het op mijn beide heupen"

Pommelien Thijs schrikt erg tijdens het douchen: "Plots zag ik het op mijn beide heupen"

In 'Expeditie Groenland' trekken 8 BV's 164 km doorheen het ijskoude groenland, met temperaturen van -20 tot -40 graden. Daarbij slapen ze niet in een luxehotel, maar in een tent. Die tent sleuren ze zelf heel de reis mee op een slee.

En dat is een behoorlijk gewicht om mee te trekken. Voor personen die kleiner en lichter zijn is zo'n slee veel zwaarder dan voor personen die groter en breder zijn. Voor onder andere Pommelien Thijs (22) dus een behoorlijk gewicht om te trekken. Maar toch hoorden we ze nooit zeuren.

"Ik heb zeker afgezien, maar ik ben niet iemand die dat snel toont", aldus Pommelien in Het Nieuwsblad. "Ik ben dan liever een beetje op mezelf, afzien in stilte. Toch probeer ik dan wel nog steeds het positieve te zien, al was het om de rest erdoor te helpen. Dat helpt mij dan ook weer om met moeilijke dingen om te gaan."

Ze stond tijdens de expeditie ook in voor de medische dingen. Als iemand een wonde had, moest zij die verzorgen. "Zo’n blein, dat klinkt misschien stom, maar als je daar twaalf dagen op moet lopen, kan dat enorm lastig worden. Ik nam mijn rol dus wel serieus."

"Ironisch genoeg ben ik mezelf daarbij een beetje uit het oog verloren. Pas toen ik na de expeditie voor het eerst een douche nam, zag ik wonden op mijn beide heupen. Opengeschuurd door de zware slee. Typisch."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws