Ruben Van Gucht onthult geen goed nieuws huwelijk met Blanka Vlasic Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruben Van Gucht onthult geen goed nieuws huwelijk met Blanka Vlasic

Ruben Van Gucht onthult geen goed nieuws huwelijk met Blanka Vlasic

Er is al heel veel te doen geweest rond het feit dat Ruben Van Gucht hier in België woont en zijn vrouw en kind, Blanka Vlasic en Mondo, in Kroatië. Helaas moet Ruben toegeven dat ze elkaar weinig.

"Blanka is Kroatisch en woont inderdaad ginder. En ik hier. We zien elkaar daardoor niet veel. Door de voorjaarsklassiekers, de midweekwedstrijden en mijn verplichtingen in het weekend, zoals ‘Radio 2 Weekwatchers’ op zaterdag, was er gewoon geen ruimte om haar de afgelopen maanden te bezoeken", vertelt Ruben in Het Laatste Nieuws.

"Soms had ik wel eens twee dagen vrij, maar was het niet makkelijk om meteen ook gepaste vluchten te vinden en te boeken", gaat Ruben voort. "Nu het voorjaar voorbij is, is mijn agenda wat leger, want ik heb in het midden van de week voorlopig geen grote verplichtingen meer. Volgende week geniet ik dus van wat vakantie met mijn gezin in Kroatië."

Evident is het allemaal toch niet. "Ik begrijp dat anderen onze situatie misschien bizar vinden, maar dat is dan hun probleem. Voor mij is dit niet vreemd. Ik wist op voorhand dat het zo en dus niet doorsnee zou zijn. En dat is oké voor mij", stelt Ruben.

Populair

Laatste nieuws