Sam De Bruyn en zijn man Wannes overdonderen met prachtig nieuws: “Heb dit nooit durven te dromen”

230713samdebruynwannesinstagram
Sam De Bruyn is al jaren gelukkig samen met zijn echtgenoot Wannes. Binnenkort hebben de tortelduifjes zelfs iets heel bijzonders te vieren. Daar staat de Studio Brussel-presentator in de podcast ‘Lotte gaat diep’ even bij stil.
Zo’n vijftien jaar geleden heeft Sam De Bruyn Wannes ontmoet. “Toen ik hem leerde kennen, dacht ik dat hij hetero was”, vertelt de radiostem in ‘Lotte gaat diep’. “Bovendien zag hij er niet meteen mijn stijl uit. Wannes is van Sint-Martems-Latem en kleedde zich vrij preppy. Een hemdje met daarover een truitje.” En toch sloeg de vonk al snel over.
“Ik vond dat zo fout dat ik hem plotseling interessant vond en hem wilde leren kennen”, lacht Sam. En van het een kwam het ander. Zes jaar later stapten ze uiteindelijk in het huwelijksbootje, op 18 juli 2014. Wat betekent dat het koppeltje straks hun 9e trouwverjaardag viert en volgend jaar zelfs hun tinnen huwelijk.

"Ik heb het getroffen"

En de liefde is nog steeds even groot, zoveel is duidelijk. “Ik ben nog elke dag verrast hoe verliefd ik ben op mijn man”, glundert Sam. “Ik heb nooit durven dromen, hopen of denken dat het zo zou zijn. Wanneer ik tijdens het weekend in bed lig en wakker word van een stralende zon en mijn lief ligt te snurken, kan ik soms echt denken: wow, ik heb het echt getroffen. Dat ik dat gevoel na negen jaar nog steeds kan ervaren: it blows my mind”, aldus de presentator.