Sam Gooris en Kelly Pfaff erg teleurgesteld in Londen: "Viel me dat tegen zeg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Gooris en Kelly Pfaff erg teleurgesteld in Londen: "Viel me dat tegen zeg"

Sam Gooris en Kelly Pfaff erg teleurgesteld in Londen: "Viel me dat tegen zeg"

Sam Gooris en Kelly Pfaff genieten van wat quality time in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Toch verloopt niet alles zoals gepland.

Sam Gooris en Kelly Pfaff vertoeven momenteel in Londen en natuurlijk bezoeken ze de bekendste bezienswaardigheden van de metropool. Zo belanden ze ook bij Buckingham Palace, het koninklijke paleis van de Britse koning Charles. Op zijn Instagrampagina heeft Sam daar toch iets over te zeggen.

Zo is hij niet te spreken over de gastvrijheid van de nieuwe koning. “Ik dacht hier met mijn vrouwke bij de Charel en Camile samen een theeke met een pateke te drinken en te eten een gezellig klappeke met hen te doen”, zegt hij al lachend. “Maar viel me het ontvangst tegen zeg”, voegt hij er nog aan toe.

In de commentaren moeten zijn volgers vooral lachen met de boodschap van Sam. “Tegenvaller” en “Waren Harry en Meghan niet daar om te praten over hun Netflix-film?”, klinkt het onder meer. Anderen moeten dan weer wat kwijt over de selfie. “Prachtige foto” en “Ik wens je daar nog een fijne vakantie toe”, schrijven zij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws