Slecht nieuws voor Gunther Levi's vrouw na zwaar ongeval: "Lukt me nu niet meer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws voor Gunther Levi's vrouw na zwaar ongeval: "Lukt me nu niet meer"

Slecht nieuws voor Gunther Levi's vrouw na zwaar ongeval: "Lukt me nu niet meer"

Eind vorig jaar werd Charlotte, de vrouw van ex-‘Familie’-acteur Gunther Levi, met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd na een zwaar ongeval. Ze maakte een lelijke val van haar paard en kwam pal op haar rug terecht. Charlotte kwam er “gelukkig” met vier gebroken ruggenwervels van af.

“Mijn accident gebeurde op het slechtst mogelijke moment. In mijn bedrijf, waar we met vijf mensen zijn voor de sales, was er net iemand met vakantie en een ander meisje was het zwangerschapsverlof”, vertelt Charlotte in Primo. “Maar bon, we hebben het overleefd.” Nu, zo’n drie maanden later, gaat het eindelijk beter met haar. Maar aan gebroken ruggenwervels kan je helaas niet veel doen.

“Ze steken dat niet in het gips. Gewoon rusten en pijnstillers nemen. En zeker niets heffen”, legt Gunther Levi’s vrouw uit. Charlotte ging een lange revalidatie tegemoet. Het zou zeker meer dan twee maanden duren voor ze weer de oude was. En dat is ze nog steeds niet helemaal. “We hebben net twee dagen een beurs gehad en ik had wel wat rugpijn. Hele dagen rechtstaan eiste zijn tol. Dat zal waarschijnlijk met mijn ongeval te maken hebben.”

Maar er is één ding dat haar wellicht nooit meer zal lukken, en dat is paardrijden. “Neen, dat is gedaan”, besluit Charlotte resoluut. “Het blijft een beest, hé. Je weet nooit op voorhand hoe een dier reageert”, denkt Gunther erover. “Je kan evengoed van je fiets vallen, maar de schrik zit er nu toch wel wat in bij Charlotte.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws