"We hebben bewust even gewacht": Matteo Simoni en Loredana hebben heel groot nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"We hebben bewust even gewacht": Matteo Simoni en Loredana hebben heel groot nieuws te melden

"We hebben bewust even gewacht": Matteo Simoni en Loredana hebben heel groot nieuws te melden

Matteo Simoni en zijn vrouw Loredana hebben momenteel één dochtertje, Giulia. Zij is intussen vier jaar en dus wordt de vraag gesteld of er nog een broertje of zusje komen.

Daar antwoordt Loredana verrassend open op. “Daar zijn zeker plannen voor”, vertelt ze. “We hebben bewust een tijdje gewacht, maar we willen héél graag een tweede kindje.”

De twee hebben het allebei druk, Loredana als kledingontwerpster, Matteo als acteur. Toch genieten ze ook van hun gezinnetje. Zo legt Loredana uit wat voor haar de ideale gezinsdag is. “We starten sowieso met een gezellig ontbijt. Daar proberen Matteo en ik elk weekend tijd voor vrij te maken”, zegt ze.

“Daarna zet ik meestal wat muziek op, want Giulia danst graag met haar papa in de keuken. We trekken ook regelmatig naar Limburg, allebei onze ouders wonen daar. Een wandeling in de natuur, vergezeld door onze familie, en nadien een stuk vlaai, daar kan weinig tegenop."

"Ook onze Italiaanse roots proberen we door te geven. Giulia’s lievelingseten is pasta en pizza, dus ik denk dat we goed bezig zijn. (lacht) Ik heb ook lang Italiaans met haar gepraat, maar van zodra ze naar school ging, begon ze in ‘t Nederlands te antwoorden. Sindsdien is ‘t een beetje verwaterd, maar mijn ouders doen het nog steeds.”

Populair

Laatste nieuws