Wendy Van Wanten compleet gebroken na triest overlijden: "Rust in vrede" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wendy Van Wanten compleet gebroken na triest overlijden: "Rust in vrede"

Wendy Van Wanten compleet gebroken na triest overlijden: "Rust in vrede"

Op 8 november moest Vlaanderen afscheid nemen van zanger Will Ferdy. Ook Wendy Van Wanten kende hem goed en zij deelt nu een pakkende boodschap op haar Instagrampagina.

Afgelopen zaterdag werd in Antwerpen afscheid genomen van zanger Will Ferdy. De zanger overleed eerder deze maand op 95-jarige leeftijd. Hij heeft enkele grote hits gemaakt, zoals ‘Christine’, ‘Ziede gij me gere’ en ‘De stervende’. Daarnaast is hij ook een icoon voor de holebigemeenschap.

Het trieste nieuws over zijn overlijden sloeg in als een bom. Ook Wendy Van Wanten is aangedaan. Dat liet ze eerder al eens weten op sociale media. De twee waren lang goed bevriend. Op de dag van zijn begrafenis deelt de zangeres nog eens een heel mooie boodschap op haar Instagrampagina.

“Lieve Will, wat een tijden in Sarajevo bij onze blauwhelmen samen! Om nooit te vergeten”, schrijft een zeer emotionele Wendy. De zangeres deelt ook meteen een foto uit de oude doos. “Rust in vrede”, voegt ze er nog aan toe. In de commentaren wensen haar volgers haar heel veel sterkte toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws