Wordt Jacotte Brokken (30) binnenkort mama? Weervrouw drukt zich verrassend uit over kinderwens

230901jacottebrokkentominstagram
Jacotte Brokken heeft het groot lot gewonnen met haar man Tom, dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Maar denkt de VRT-weervouw er ook aan om haar gezinnetje binnenkort uit te breiden?
Op 3 april maakten we in onze huiskamers voor het eerst kennis met Jacotte Brokken. Exact vijf maanden geleden dus nam ze het plekje van weerman Frank Deboosere in. Intussen heeft ze haar draai gevonden en geniet ze met volle teugen van haar “nieuwe job”.
Maar ook privé lacht het leven haar toe. De VRT-weervrouw is al 2,5 jaar getrouwd met de man van haar leven, Tom. Maar zullen ze binnenkort met zijn drietjes zijn thuis? “Dat weet ik nog niet”, reageert Jacotte als ze haar in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' vragen of ze kinderen wil. “Ik ben 30, maar mijn klok tikt nog niet. Misschien binnenkort wel”, denkt ze erover.

Straffe Hendrik

Voorlopig nemen ze genoegen met hun geliefde kat, Hendrik. “Hij is vernoemd naar Straffe Hendrik, het bier”, legt Jacotte uit. “En als we een tweede kat nemen, dan noemen we die Staf. Staf en Hendrik, klinkt toch bijna als Straffe Hendrik”, lacht de weervrouw. Maar ook een nieuwe kat in huis is voorlopig nog een grote “misschien”.