Zware tegenslag voor Mathias Coppens: presentator krijgt geen goed nieuws te horen

MathiasCoppensVRT
Nu 'Blind Getrouwd' erop zit, pakt VTM uit met een gloednieuw programma van Mathias Coppens: 'Boer Coppens'. Daarin runt hij samen met een BV een weekend lang een boerderij, terwijl de eigenaars op vakantie zijn. In de eerste aflevering was Mathias' neef Dieter Coppens te gast. Maar helaas werd het programma niet door iedereen gesmaakt.
Zo maakt tv-recensent Bram De Brabander van HLN.be het programma met de grond gelijk. "De spannendste belevenis tijdens de tweedaagse op de boerenbuiten beperkte zich tot het ter wereld brengen van een lammetje - het enige moment dat er überhaupt íets gebeurde", aldus de recensent van HLN.
"Voor de rest zagen we Dieter en Mathias vooral schaterlachen, om de meest idiote dingen eerst. Fijn dat ze zich amuseerden, maar als je de twee als een stel kleine kinderen olijk kalkoenen ziet imiteren, vraag je je als kijker vooral af wat hier in godsnaam de meerwaarde van is", aldus de recensent. Toch zijn de meeste kijkers het daar niet mee eens.

Veel positieve reacties

Dat blijkt uit de vele reacties op sociale media. "Wat een mooi programma weer! Heerlijk om naar te kijken!", "Mooie televisie! Heel mooi programma", "Prachtig programma", "Het was top!" en "Schitterend, echt leuk om naar te kijken", klinkt het onder meer.