Club Brugge met rug tegen de muur gezet, Bart Verhaeghe reageert verbolgen voetbal
voetbal

Club Brugge met rug tegen de muur gezet, Bart Verhaeghe reageert verbolgen

Club Brugge met rug tegen de muur gezet, Bart Verhaeghe reageert verbolgen

Het begint allemaal wat veel te worden voor Club Brugge. Eerst een corona-uitbraak, dan de Europese exit en dan ook nog eens de pijnlijke uitschakeling in de Croky Cup. Alsof dat nog niet genoeg is, staat Club nu ook nog eens voor een loodzwaar programma in de competitie.

Zo heeft de Pro League beslist om de uitgestelde wedstrijden tegen Sporting Charleroi en AA Gent vlak na elkaar in te plannen in de nu al drukke agenda van Club Brugge. Volgende week vrijdag (12/3) gaat Club op bezoek bij Charleroi en drie dagen later op maandag (15/3) komt AA Gent op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Het is erg opvallend dat de Pro League heeft beslist om beide wedstrijden zo kort achter elkaar in te plannen. Na het stevige tweeluik volgt op zondag 21 maart overigens nog een zware match voor Club Brugge. Dan speelt het thuis tegen Antwerp. Blauw-zwart heeft al wéken aan een stuk een ongelofelijk druk programma, maar zal zich nu dus nog eens dubbel moeten plooien om enkele topmatchen aaneen te rijgen.

Verhaeghe vindt het maar niets

Bij Club beseffen ze dat ze hoe dan ook door deze moeilijke periode moeten. Er zit weinig anders op, redeneren coach Philippe Clement en zijn bazen. Het neemt niet weg dat voorzitter Bart Verhaeghe absoluut niet blij is met het feit dat zijn ploeg de twee inhaalduels op amper vier dagen tijd moet afwerken. Hij vindt het maar niets.

De redenering bij Club Brugge is dat zij weinig konden doen aan het feit dat de matchen tegen Charleroi en AA Gent niet konden doorgaan. Op Mambourg kon het veld niet ijsvrij gemaakt worden, terwijl de Brugse kern vlak voor het duel tegen Gent té veel coronagevallen telde om aan te treden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws