KRC Genk verplettert Antwerp en legt de druk bij Club Brugge voetbal
voetbal

KRC Genk verplettert Antwerp en legt de druk bij Club Brugge

KRC Genk verplettert Antwerp en legt de druk bij Club Brugge

KRC Genk heeft gedaan wat het moest doen. De ploeg van John van den Brom won in eigen huis met 4-0 van Royal Antwerp FC. Kristian Thorstvedt kroonde zich met drie goals tot de grote matchwinnaar. Club Brugge zal de klus zelf moeten klaren.

KRC Genk begon goed aan de wedstrijd, maar kwam goed weg toen Hongla een goede aanval van Antwerp vergat af te ronden. Op slag van rust forceerde Thorstvedt een doorbraak. Van op de rand van de grote rechthoek mocht de Noor aanleggen en zorgde hij voor de 1-0.

Flater van Butez

De ploeg van Antwerp hing als los zand aan elkaar en dan ging ook doelman Butez nog eens aan het klungelen. Hij loste een bal en Thorstvedt maakte er heel gemakkelijk 2-0 van. Toen diezelfde Thorstvedt rond het uur zijn hattrick vervolledigde, was de veer volledig gebroken bij Antwerp.

Genk begon te freewheelen en kwam nooit meer in de problemen - Bongonda irriteerde de Antwerp-spelers zelfs door zijn skills te showen. De ingevallen Dessers zette in het slot nog de kers op de taart door er 4-0 van te maken. In de stand nadert Genk tot op twee punten van Club Brugge.

Populair

Laatste nieuws