Martínez maakt EK-selectie bekend, erg verrassende namen op reservelijst voetbal
voetbal

Martínez maakt EK-selectie bekend, erg verrassende namen op reservelijst

Martínez maakt EK-selectie bekend, erg verrassende namen op reservelijst

Roberto Martinez heeft maandagmiddag zijn 26-koppige selectie voor het EK van volgende maand bekendgemaakt. De bondscoach koos voor de vertrouwde spelers, maar zette wel enkele verrassende namen op de reservelijst.

Verwacht werd dat Martínez voor een ruime voorselectie zou opteren, maar niets is minder waar. De bondscoach maakte maandagmiddag meteen zijn 26-koppige EK-selectie bekend. Mét de revaliderende Axel Witsel, Club Brugge-spelmaker Hans Vanaken en vraagteken Nacer Chadli.

Verrassing bij de doelmannen: Matz Sels, en niet Koen Casteels, gaat mee naar het EK als derde doelman. Een noodgedwongen beslissing, zo blijkt. Casteels moet na het seizoen onder het mes en mist daardoor het eindtoernooi.

Heynen en Jordan Lukaku stand-by

De EK-selectie van Martínez ligt vast, maar de bondscoach heeft wel nog een uitgebreide reservelijst achter de hand. Martínez zette maar liefst elf spelers - onder hen enkele verrassende namen zoals Bryan Heynen en Jordan Lukaku - op de reservelijst.

Zo moeten Thomas Kaminski, Alexis Saelemaekers, Albert Sambi Lokonga, Bryan Heynen, Thomas Foket, Adnan Januzaj, Brandon Mechele, Jordan Lukaku, Zinho Vanheusden, Yari Verschaeren en Charles De Ketelaere zich beschikbaar houden voor de nationale ploeg. Als er iets gebeurt met de geselecteerden, kunnen zij alsnog mee naar het EK.

De volledige selectie en reservelijst:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws