Wout van Aert doet onthulling na val: “Pols gebroken…” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert doet onthulling na val: “Pols gebroken…”

Wout van Aert doet onthulling na val: “Pols gebroken…”

Wout van Aert kon zondag de Wereldbekermanche in Benidorm winnen door Michael Vanthourenhout in de laatste ronde uit het wiel te rijden.

Een aantal meter voor de aankomst ging Van Aert onderuit (bekijk hier). Na de cross had hij het even over zijn tuimelpartij: “Ik heb een beetje pijn aan mijn pols. Mijn moeder heeft trouwens gisteren haar pols gebroken.”

Onderzoeken zullen moeten uitwijzen of Van Aert hetzelfde verdict krijgt als zijn mama. “Het was een superdomme actie van mezelf. Ik ging al lopend over de balken omdat ik geen risico meer wilde pakken. Maar ik deed het zo snel, dat ik alsnog in de fout ging.”

“Het was een absolute blunder, maar ik kwam goed weg. Een paar honderd meter zonder zadel lukte nog net. Ik sprong door de hobbelige ondergrond volgens mij tegen mijn zadel, waardoor mijn fiets tegen de grond terechtkwam. Zo moet hij afgebroken zijn.”

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws