Aldi meldt zorgwekkend nieuws: "Er zijn gezondheidsrisico's, consumeer het product niet en breng het terug!" Binnenland
Binnenland

Aldi meldt zorgwekkend nieuws: "Er zijn gezondheidsrisico's, consumeer het product niet en breng het terug!"

Aldi meldt zorgwekkend nieuws: "Er zijn gezondheidsrisico's, consumeer het product niet en breng het terug!"

Aldi heeft een terugroepactie aangekondigd voor hun product, zwarte gemalen peper van het merk Portland, wegens gezondheidsrisico's. Analyse heeft een te hoog gehalte aan minerale oliën (MOAH) aangetoond in het product, wat reden is tot zorg.

Het product, verpakt in een glazen potje van 45g, draagt de EAN-code 2007030012155 en heeft houdbaarheidsdata van 01/2027 en 02/2027. De betrokken lotcodes zijn P181236, P181958 en P183416, verkocht in Aldi-filialen tussen 24 februari 2023 en 16 januari 2024.

Deze terugroeping gebeurt in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Aldi benadrukt dat geen andere producten zijn betrokken bij deze terugroeping.

Klanten worden geadviseerd het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel voor een volledige terugbetaling, zelfs zonder kassabon.

Voor verdere vragen en informatie kunnen klanten contact opnemen via [email protected]. Aldi zet de veiligheid van zijn klanten voorop en neemt alle noodzakelijke maatregelen om dit te waarborgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws