Leroy breekt na bekendmaking nominaties: “Heb het lang kunnen wegduwen” Binnenland
Binnenland

Leroy breekt na bekendmaking nominaties: “Heb het lang kunnen wegduwen”

Leroy breekt na bekendmaking nominaties: “Heb het lang kunnen wegduwen”

Nadat Leroy, Vera en Nawel genomineerd werden, heeft Leroy zich van zijn emotionele kant laten zien.

Vera en Nawel schrokken zich te pletter wanneer hun namen verschenen op het bord. Meteen rees de vraag wie verantwoordelijk was voor de stemmingen. Het ongeloof was groot. Leroy gedroeg zich in eerste instantie ietwat onverschillig. Toch was hij enkele ogenblikken later zijn emoties niet de baas.

Dochtertje

Na de bekendmaking trok Leroy zich even terug in de groene slaapkamer, waar zijn emoties meteen naar boven kwamen. Julio en Nawel probeerden hem daarbij moed in te praten. “Ik wil dit helemaal niet, maar ik kan mezelf niet inhouden”, zei Leroy.

Julio adviseerde Leroy om zijn emoties de vrije loop te laten. “Let it go”, klonk het. Zuchtend en snikkend bleef Leroy op bed liggen. Daarop beslisten Salar en Tobias om hem een hart onder de riem te steken. “Er zijn verschillende emoties aanwezig in het huis en ik mis mijn dochtertje”, biechtte Leroy op. Salar gaf eveneens toe dat het avontuur mentaal zwaar doorweegt.

Doelen

“Ik heb het lang kunnen wegduwen, maar nu is het zwaarder”, ging Leroy verder. “Maar morgen sta ik weer op en ben ik fris en fruitig. Ik heb een leuke tijd en ervaringen gehad. Mijn doel van vier weken heb ik behaald, en natuurlijk wil je winnen. Maar wat moet ik nog meer? Ik had meer uitdagingen en challenges verwacht, meer fysiek. Maar dat is het nooit echt geweest.”

Om Leroy toch enige vorm van troost te kunnen bieden, adviseerde Tobias hem om doelen voor zichzelf op te stellen om het verblijf wat makkelijker te maken. Zal Leroy die raad opvolgen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws