Lidl pakt uit met straffe promotie: Korting van liefst 30 procent op dit product Binnenland
Binnenland

Lidl pakt uit met straffe promotie: Korting van liefst 30 procent op dit product

Lidl pakt uit met straffe promotie: Korting van liefst 30 procent op dit product

Lidl lanceert een aantrekkelijke aanbieding tijdens de februarideals voor iedereen die op zoek is naar gemak in het huishouden: de SILVERCREST® robotstofzuiger met dweilfunctie is nu verkrijgbaar voor slechts €132,30, verlaagd van €189.

Dit apparaat, dat zowel kan dweilen als stofzuigen, is ontworpen om uw leven eenvoudiger te maken door automatisch harde vloeren en laagpolige tapijten schoon te maken. Met een gebruiksduur van maximaal 70 minuten en zes verschillende reinigingsprogramma's past deze robotstofzuiger zich aan uw schoonmaakbehoeften aan.

Hij heeft een capaciteit van 220 ml voor stof en 300 ml voor vloeistof, waardoor hij efficiënt en effectief reinigt.

Bovendien wordt deze robotstofzuiger aanbevolen door 88% van de klanten die het product hebben gebruikt. Het apparaat keert automatisch terug naar zijn laadstation en is uitgerust met 10 anti-stoot sensoren en 3 anti-val sensoren voor veilig gebruik.

Met een geluidsniveau van 65-70 dB is het apparaat bijzonder stil. Het heeft een niet-druppende watertank en een gemakkelijk te legen en uitwasbaar stofreservoir. Bediening is ook mogelijk via een afstandsbediening, waardoor deze robotstofzuiger een comfortabele oplossing biedt voor schoonmaken op moeilijk bereikbare plaatsen.

Levering vindt plaats binnen 3 werkdagen met een optie voor 30 dagen gratis retourneren, wat deze aanbieding nog aantrekkelijker maakt.

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws