Lotte Vanwezemael doet pijnlijke onthulling na exit in 'Dancing With The Stars' Binnenland
Binnenland

Lotte Vanwezemael doet pijnlijke onthulling na exit in 'Dancing With The Stars'

Lotte Vanwezemael doet pijnlijke onthulling na exit in 'Dancing With The Stars'

Lotte Vanwezemael danste de halve finale van 'Dancing With The Stars' zowaar met een gebroken voet. Dat moet erg pijnlijk zijn geweest.

Lotte viel in de halve finale af. Ze is uitgeschakeld voor de finale, maar voor haar lichaam komt die exit maar net op tijd. "Ik voel hem bijna niet meer”, zegt Lotte over haar voet in Het Nieuwsblad. "Ik heb gedanst met gebroken middenvoetsbeentjes, of wat het ook precies is.”

Niet opgeven

Voor Lotte stond opgeven niet in haar woordenboek. “Zeker mijn laatste dans vond ik heel belangrijk", vertelt ze. "Ook al had ik ‘ m hinkelend of kruipend moeten doen, ik was dat podium opgegaan. Vanavond dreef ik puur op adrenaline.”

Haar dans was geënt op haar woelige tienerjaren. Lotte werd toen gepest door een aantal jongens. Die sloegen haar zelfs op een bepaald moment. “Het was een heftige week, ja. Opeens word je geconfronteerd met een aantal moeilijke momenten uit je leven. Het klinkt misschien abstract, maar dansen is een vorm van therapie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws