Lotte Vanwezemael neemt op déze emotionele manier afscheid van danspartner Frank Binnenland
Binnenland

Lotte Vanwezemael neemt op déze emotionele manier afscheid van danspartner Frank

Lotte Vanwezemael neemt op déze emotionele manier afscheid van danspartner Frank

Voor Lotte Vanwezemael zit 'Dancing With The Stars' er op. Fysiek dan toch, want mentaal kan ze van haar avontuur nog lang geen afscheid nemen.

Dat Lotte zo lang in de running bleef om 'Dancing With The Stars' te winnen, had ze voor een groot deel ook te danken aan haar danspartner Frank Zegels. En dat beseft de sexuologe maar al te goed.

Lieve Frankie

Vandaar dat ze op Instagram een eerbetoon hield aan haar 'Lieve Frankie' zoals ze hem noemt bij het begin van haar tekst. Een emotionele tekst waarbij ze haar hart laat spreken en zich niet inhoudt.

De essentie van haar betoog wordt goed samengevat in de volgende openingszin: "Er zijn wel honderd-en-een dingen die ik tegen je wil zeggen, maar het allerbelangrijkste: dankjewel." Waarna ze opsomt waarvoor ze hem allemaal wil danken.

Geaccepteerd

En eindigen doet ze ook al op een vertederende manier. "Je hebt me doen groeien als persoon, zowel op als naast de dansvloer. Je hebt me gezien voor wie ik ben. Je hebt me geaccepteerd voor wie ik ben." Het bericht werd overigens masaal geliket door de andere deelnemers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws