'Big Brother'-afvaller Dimitri: "Daarom heb ik Vera afgeblokt in het huis" Binnenland
Binnenland

'Big Brother'-afvaller Dimitri: "Daarom heb ik Vera afgeblokt in het huis"

'Big Brother'-afvaller Dimitri: "Daarom heb ik Vera afgeblokt in het huis"

Van nu af aan moet Vera het zonder haar Dimi redden in het huis van ‘Big Brother’. Was het moment van Dimi’s exit de laatste keer dat ze elkaar zagen?

Dimitri kreeg al bakken kritiek over zich heen omtrent zijn relatie met ‘Big Brother’-bewoonster Vera. Volgens heel wat kijkers en medebewoners was Dimitri niet oprecht en was het een tactiek om stemmen binnen te rijven. De vraag van vandaag: “Hoe moet het nu verder met het koppel?” In een interview aan onze redactie schept Dimi duidelijkheid.

Is het voor jou een vreemd gevoel dat Vera nog in het huis zit en jij niet?

“Ja, dat is vreemd, want als je nu naar de live kijkt... Ik ken iedereen, ik zie m’n vrienden en ik zie mijn vriendin daar zitten. Je hoort hen bovendien nog af en toe over je praten, en dat maakt het zo vreemd.”

“Ik heb het al drie dagen emotioneel zwaar gehad. Het is echt niet makkelijk om die aanpassing te maken. Ach ja, ik vind het goed om Vera daar nog te zien en het is te hopen dat ze het daar nog lang volhoudt.”

Hoop je dan ook dat Vera als winnaar naar buiten zal stappen? In een eerder gesprek zei je dat je hoopte op Tobias.

“Ik hoop dat zij zo ver mogelijk geraakt. Voor Vera zou het mooi zijn om de finale te kunnen meemaken, maar ik heb van in het begin gezegd: qua spel, qua persoon en qua omgang met alles en iedereen, zowel in het huis als tegen de mensen, is vooral Tobias voor mij nog altijd de nummer één.”

“Hij brengt zo veel rust en kan met iedereen diepgaande gesprekken voeren. Mentaal en fysiek is hij zeer sterk.”

Je kreeg van de medebewoners heel wat opmerkingen omtrent jouw oprechtheid tegenover Vera. Hoe probeerde je hiermee om te gaan?

“Dat is niet gemakkelijk, maar ik weet dat dat in het huis werd gezegd. Niemand kwam het in mijn gezicht zeggen, behalve Vera. Ze zei op een gegeven moment: “Het lijkt alsof je niet veel interesse hebt in mij.” Dat was absoluut niet het geval. Ik ben echt oprecht met haar en de mensen maken van een mug een olifant.”

“Ik was de laatste weken hard tegen haar, maar ik heb tegen haar gezegd: ‘De normale gang van zaken is, als je iemand leert kennen, dat je elkaar ziet en ook even alleen met elkaar bent, en niet met 120 camera’s en 14 mensen rondom je. Hier zit je 24/24 uur bij elkaar.’”

“’Als we nu al alles tegen elkaar vertellen, en van elkaar alles weten, hebben we daarna niets meer te vertellen.’ En daarom heb ik het even afgeblokt. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet oprecht ben. En ik snap ook niet dat mensen dat denken.”

“Ik heb een kaart voor haar en er ligt een roos klaar voor Valentijn, dus ik hoop dat ze dan nog in het huis aanwezig is. Ik ga proberen om eventueel contact op te nemen met familie of vrienden zodat we haar samen kunnen afhalen. Ik ga Vera zeker en vast nog zien na het avontuur en we zullen dan wel zien hoe alles verder loopt, maar het zal alleszins anders zijn buitenshuis dan in het huis.”

Wat voel je precies voor Vera?

“Goh, dat is een prille liefde. Dat zijn de beginfases. De eerste week was het vrij intens, waardoor mensen zeiden: ‘Dit is niet echt, dit is om stemmen binnen te halen. Ik voel verliefdheid, maar dat moet ik nog allemaal ‘uitwerken’.”

“We werden een beetje tegengehouden door al die omstandigheden in het huis. Het is niet gemakkelijk om daar een relatie te beginnen. Je weet ook niet op voorhand dat zoiets gebeurt en je verwacht dat ook niet, maar ik voel wel beginverliefdheid. We moeten nu afwachten hoe zich dat allemaal verder ontwikkelt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws