Viktor Verhulst verklapt geheim en deelt 'panische angst' van Marie met iedereen Binnenland
Binnenland

Viktor Verhulst verklapt geheim en deelt 'panische angst' van Marie met iedereen

Viktor Verhulst verklapt geheim en deelt 'panische angst' van Marie met iedereen

Nu het derde seizoen van 'De Verhulstjes' gestart is, is het altijd weer uitkijken welke geheimen de familie prijsgeeft. Deze keer is het beurt aan Marie.

Op een bepaald moment laat Viktor tegenover Gert vallen dat Marie altijd even getallen eet. "Maar ze zegt dat tegen niemand", kan Viktor zijn lach niet inhouden. "Dus als ze elf frieten heeft, dan eet ze er één niet op."

Gebroken

Waarna hij een knikkende Marie aan het woord laat over het probleem van een gebroken friet. "Voor iedere gebroken helft moet ik een andere friet zoeken die ook gebroken is." Je ziet vader Gert zo met zijn ogen rollen.

"Ik heb graag dingen die even zijn", legt Marie even later uit. Maar daarbij wordt ze direct verbeterd door Viktor. "Je hebt niet gewoon graag dingen die even zijn, je bent pánisch voor dingen die niet even zijn."

Regels

Eén chocolaatje is dan weer geen probleem, want die bijt ze in twee stukken. En drie pannenkoeken kan ook omdat ze dan telkens een even aantal happen van elke pannenkoek eet.

Klinkt niet echt logisch, maar Marie maakt duidelijk dat zij de regie in handen heeft en haar neurose door niemand zal laten beïnvloeden. "Uiteindelijk is het mijn spel en ik kies de regels", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws