PROMO - Lidl pakt uit met straf aanbod: Dit product is nu bijna de helft goedkoper Binnenland
Binnenland

PROMO - Lidl pakt uit met straf aanbod: Dit product is nu bijna de helft goedkoper

PROMO - Lidl pakt uit met straf aanbod: Dit product is nu bijna de helft goedkoper

Bent u op zoek naar een veelzijdige manier om thuis te sporten? De Christopeit Sport Roeitrainer Lago, nu met een korting van 43% verkrijgbaar bij Lidl voor slechts €179, biedt een uitstekende oplossing voor een full body-workout. Dit geavanceerde fitnessapparaat is ideaal voor het trainen van rug-, been-, borst-, schouder-, arm- en buikspieren.

De roeitrainer beschikt over een luchtweerstandssysteem dat in 10 stappen instelbaar is, zodat u de intensiteit van uw training kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt voor een realistische en intense roeiervaring, vergelijkbaar met roeien in open water. De comfortabele zitting met kogellagers garandeert een soepele beweging tijdens het roeien en de machine is uitgerust met handcontactsensoren voor polsslagmeting. Een ingebouwde ontvanger maakt het ook mogelijk een externe hartslagmeter te gebruiken.

Het lcd-scherm van de roeitrainer biedt overzichtelijke informatie over uw training, waaronder tijd, aantal slagen, slagen per minuut, verbruikte calorieën en een scan-functie. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg en een vliegwiel van ongeveer 6 kg, is deze roeitrainer robuust en betrouwbaar.

Voor degenen met beperkte ruimte is de roeitrainer ook een uitkomst; het apparaat is eenvoudig dicht te klappen en op te bergen, met afmetingen van slechts 52 x 125 x 70 cm wanneer ingeklapt.

Profiteer van de snelle levering binnen 3 werkdagen en de mogelijkheid tot 30 dagen gratis retourneren. Met 86% van de klanten die dit product aanbevelen, is de Christopeit Sport Roeitrainer Lago een slimme investering in uw gezondheid en welzijn. Mis deze kans niet om een hoogwaardig fitnessapparaat in huis te halen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bekijk het tijdelijke aanbod hier...

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws