Verschrikkelijk nieuws over zoon van zanger Danny Fabry Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verschrikkelijk nieuws over zoon van zanger Danny Fabry

Verschrikkelijk nieuws over zoon van zanger Danny Fabry

Danny Fabry Junior, de geliefde uitbater van Café ‘t Deurp in Werchter en zoon van zanger Danny Fabry (waarmee hij geen contact meer heeft), is met spoed opgenomen op de intensive care van Gasthuisberg na een ernstige beroerte.

De 48-jarige cafébaas werd dinsdagnacht getroffen en pas uren later door zijn moeder, Julia (75), gevonden. “Tijdens zijn slaap moet er een ader zijn gesprongen. Hij heeft nog geprobeerd om hulp te roepen door dingen in het rond te gooien", deelt een aangeslagen moeder Julia in Het Laatste Nieuws.

Danny is gedeeltelijk verlamd en heeft zijn spraak verloren. Ondanks deze tegenslagen is hij bij bewustzijn en reageert hij op signalen. “Hij kan knikken als ik hem iets vraag. Er staat hem een lange revalidatie te wachten en hij zal opnieuw moeten leren spreken", voegt Julia toe, hoopvol over zijn herstel.

De gemeenschap toont grote steun; vrienden van Danny bieden hulp aan om het café binnenkort weer te openen. “Danny is een grote lolbroek met een klein hart. Of hij weer helemaal de oude wordt, moet nog blijken", concludeert Julia.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws