De natte droom van veel Vlamingen: Ella Leyers uit de kleren Buitenland
Buitenland

De natte droom van veel Vlamingen: Ella Leyers uit de kleren

De natte droom van veel Vlamingen: Ella Leyers uit de kleren

Humo startte in 2021 terug een Pop Poll om te zien wie nu de echte winnaars van 2021 waren. Zo kwamen er verschillende vragen aan bod.

Zo werd er onder meer gepolst naar wie de beste politicus was van het afgelopen jaar. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) haalde het. Viroloog Steven Van Gucht werd verkozen tot de man van het jaar en Nina Derwael als vrouw van het jaar.

Ella en Jennifer

Opvallend was ook de vraag: 'Wie zou u het liefst uit de kleren zien gaan?' Ella Leyers kreeg de meeste stemmen. Nadien volgde actrice Jennifer Heylen. Conner Rousseau van Vooruit is de eerste man op de derde plaats.

Ella Leyers is de dochter van Jan Leyers. Ze is een populair figuur op sociale media, met liefst 236.000 volgers. Onlangs dachten fans nog dat ze samen was met Koen Wauters omdat ze samen een foto hadden gepost op Instagram waarbij ze erg close poseerden. Uiteraard klopte dat niet.

"Je weet maar nooit"

Al gooide weekblad TV-Familie toen wel nog wat olie op het vuur. "Ella en Koen zouden een mooi koppel zijn. Je weet maar nooit... Misschien ooit?", klonk het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws