Sarah Puttemans maakt het erg zwoel in sexy bikini Buitenland
Buitenland

Sarah Puttemans maakt het erg zwoel in sexy bikini

Sarah Puttemans maakt het erg zwoel in sexy bikini

Sarah Puttemans begint meer en meer bekendheid te krijgen. Dan bedoelen we niet alleen als de vriendin van Viktor Verhulst.

Nee, Sarah laat meer en meer zelf zien wie ze is. Ze heeft een eigen vlog, waar de fans haar beter kunnen leren kennen. Sarah is influencer, maar op Instagram gaat het vaak enkel om foto's. Daarom heeft ze nu dus ook een eigen YouTube-kanaal.

Vlog

Ze zit al aan haar derde vlog intussen. Die kan je hieronder bekijken en gaat over haar vakantie in Dubai. Sarah krijgt heel veel positieve reacties en haar volgers zien een positieve evolutie. Je ziet dat je steeds meer op je gemakt bent op de video's. Ze begint het vloggen duideljk goed onder de knie te krijgen.

Intussen blijft Sarah haar volgers wel op fraaie vakantiefoto's trakteren. Daarbij schuwt ze een beetje bloot niet. Wat dacht je van onderstaande bikinfoto's? "Waauw, zo knap" en "Mooie foto, schoonheid", klinkt het in de reacties.

Het moet gezegd: Sarah straalt énorm in de verschillende bikini's die ze deze vakantie al getoond heeft. Het reisje naar Dubai doet haar duidelijk goed.

Bikini

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws