Erik Van Looy komt met absurde eis op de proppen: “Ze denken zeker dat ik zot ben” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy komt met absurde eis op de proppen: “Ze denken zeker dat ik zot ben”

Erik Van Looy komt met absurde eis op de proppen: “Ze denken zeker dat ik zot ben”

Erik Van Looy was uiterst enthousiast bij het horen van de sterrencast van ‘Memory’, de Hollywood-remake van ‘De Zaak Alzheimer’. Erik heeft natuurlijk ervaring met filmen in Hollywood, maar toch liet hij de verfilming van ‘De Zaak Alzheimer’ schieten. Dat was na het geflopte ‘The Loft’.

"Ik had op dat moment een erg lange tijd in Amerika doorgebracht”, zegt Erik in Het Laatste Nieuws. “Ik miste het Rivierenhof, ik miste mijn thuis. Ik had geen zin meer om nog eens zo lang in de States te verblijven. Omdat men bleef aandringen voor een remake van 'De Zaak Alzheimer’, heb ik samen met mijn advocaat een plan bedacht. Ik zei: ‘Weet je, vraag gewoon belachelijk veel geld. Dan denken ze dat ik zot ben, en dan zijn we ervan af.’”

“Mijn advocaat ging zover om 1 miljoen dollar te vragen, een monsterlijk bedrag voor een filmmaker en quizmaster zoals ik”, geeft Erik toe. “Toen dacht ik dus dat de aanvragen wel zouden stoppen. Maar nee, men wilde dat bedrag blijkbaar gewoon betalen. Ik heb de centen uiteindelijk niet laten primeren, ik wilde gewoon naar huis.”

"In België gaat niemand er rijk van worden"

“Ik denk dat er hier in België niemand rijk van gaat worden, maar dat is niet belangrijk. Ik heb een vaste job als quizmaster”, lacht Erik. “De volledige regie op mij nemen zegt me niets, maar als Martin Campbell zich eens een paar dagen niet goed voelt, mogen ze mij wel bellen”, grapt de presentator van 'De Slimste Mens'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws