Robbe uit 'Boer zkt Vrouw' is eerlijk tegen Branko: "Het is geen optie voor mij" TV en Radio
TV en Radio

Robbe uit 'Boer zkt Vrouw' is eerlijk tegen Branko: "Het is geen optie voor mij"

Robbe uit 'Boer zkt Vrouw' is eerlijk tegen Branko: "Het is geen optie voor mij"

Robbe koos in 'Boer zkt Vrouw' voor Branko. Een keuze waar hij nog steeds helemaal achter staat, zo vertelt de boer in Dag Allemaal.

“Onze eerste kus bevestigde dat mijn keuze juist is. Dat moment op de steiger aan het meer was voor mij het hoogtepunt van het programma. Heel fijn om te weten dat de gevoelens wederzijds zijn. Op tv ben ik nog voorzichtig in mijn uitspraken, maar ik was op dat moment echt verliefd, anders zou ik nooit kussen", aldus Robbe.

Het baart Robbe wel grote zorgen dat Branko zijn leven in België moet opgeven. Robbe woont en werkt op zijn boerderij in Zweden. “Natuurlijk zit ik soms met vragen, die angst zal altijd blijven. Zal hij zich in Zweden goed voelen? Maar ik denk wel dat dat goed zit”, zegt hij. “Om onze relatie te doen slagen, is verhuizen naar Zweden de enige optie."

"Ik kan niet weg van mijn bedrijf en een langeafstandsrelatie zie ik ook niet zitten. Ik beleef momenteel mijn droom in Zweden, dus ik zou niet weten waarom ik terug naar België zou keren. Zelf ervaar ik geen gemis. In België had ik ook geen behoefte aan een druk sociaal leven. Ik zat liever tussen de koeien dan op café."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws