‘Familie’-actrice Margot Hallemans laat zien hoe lenig ze is: “Wat een lichaam!” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-actrice Margot Hallemans laat zien hoe lenig ze is: “Wat een lichaam!”

‘Familie’-actrice Margot Hallemans laat zien hoe lenig ze is: “Wat een lichaam!”

Margot Hallemans kennen we natuurlijk allemaal als Hanne Van den Bossche uit ‘Familie’. Maar Margot is zoveel meer dan alleen actrice. Ze is ook zangeres, yogadocente en inspirator.

Yoga is voor Margot niets minder dan de ‘verbinding’ tussen lichaam, ziel en geest. Ze geeft lessen in yoga en laat ook haar volgers op Instagram af en toe enkele yogaposes zien.

“Bewegen… en iets in beweging brengen. Voelen, aanvaarden, loslaten en voortgaan. Met op tijd en stond het vinden van de pauzeknop, om rust en overgave toe te laten”, schrijft ze bij een foto op haar Instagrampagina. “Yoga geeft het me allemaal. En jij? Waar en hoe kan jij “bewegen” op een manier dat je je goed voelt bij jezelf? Waar mag jij alles laten ‘zijn’, zodat het vloeiend kan stromen?”

Haar volgers waren erg onder de indruk, van haar lenigheid én haar groene pakje. “Amai goed bezig toppertje”, reageert eimand. Een ander zegt: “Jawadde, je bent precies een elastiekje!” Volgens nog iemand anders is Margot “het juiste lichaam in het groene pakje”.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws