Straffe onthulling over Ellemieke Vermolen: “Al mee bezig vóór scheiding met Sergio Herman” Buitenland
Buitenland

Straffe onthulling over Ellemieke Vermolen: “Al mee bezig vóór scheiding met Sergio Herman”

Straffe onthulling over Ellemieke Vermolen: “Al mee bezig vóór scheiding met Sergio Herman”

Ellemieke Vermolen deed een aantal jaren modellenwerk voordat zij de stap naar de televisie deed. Daarna veranderde ze nogmaals van carrière en begon ze kookboeken te schrijven.

Ellemieke deed er vier jaar over om haar laatste boek, ‘Lekker Gezond’, te schrijven. In de tussentijd gebeurde er heel wat in haar persoonlijke leven, zo liep haar huwelijk met topkok Sergio Herman begin dit jaar op de klippen. Toch is het geen statement om te zeggen dat ze helemaal terug is.

“Nee, want een nieuw boek zat altijd al in de planning”, zegt Ellemieke in Billie. “Ik was er ook al mee bezig voor Sergio en ik uit elkaar gingen. Ik zat alleen niet bij de goede uitgeverij. Bovendien had ik vier jaar geleden ook even geen zin om nieuwe gerechten te bedenken, door het verlies van mijn zoontje (Ellemieke en Sergio verloren Josha in 2017 vlak voor de geboorte, nvdr.).”

“Ik heb inmiddels een nieuwe uitgeverij, waarmee ik een aantal boeken ga maken. En de inspiratie is er ook weer. Dan zie je dat alle puzzelstukjes ineens weer in elkaar vallen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws