Julie Vermeire op haar hart getrapt: “Ik dacht dat het vrienden waren, ik was mis” Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire op haar hart getrapt: “Ik dacht dat het vrienden waren, ik was mis”

Julie Vermeire op haar hart getrapt: “Ik dacht dat het vrienden waren, ik was mis”

Julie Vermeire is de dochter van Jacques Vermeire en Eva Pauwels. Toen haar ouders nog samen waren, behoorden zij tot de bekendste koppels van het land. Julie groeide dan ook op als een echte BV. Dat had zeker ook zijn mindere kanten.

“Op school had je zo verschillende kampen rondom mij”, vertelde Julie op radiozender Joe. “Er waren heel veel kindjes die daarvoor jaloers waren op mij. Ze zeiden ook heel stomme dingen tegen mij en begonnen mij te pesten.”

“Er waren kinderen die dat ook supercool vonden", aldus Julie. "De ene helft moest mij hebben en de andere helft niet. Ik heb verschillende goede vriendinnen die bevriend zijn om de persoon die ik ben en niet om wie mijn papa is.”

“Maar ik kon die daar vroeger ook al goed uithalen", merkt Julie op. "Ik ben wel een naïef persoon. Ik zie het goede in iedereen, altijd. Daardoor heb ik wel mensen leren kennen die ik dacht dat vrienden waren, maar dat bleek uiteindelijk toch niet het geval te zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws