Sekswerker Olive (30) onthult vreemdste verzoek dat ze ooit kreeg: “Plots lag daar een zakje met ballonnen” Buitenland
Buitenland

Sekswerker Olive (30) onthult vreemdste verzoek dat ze ooit kreeg: “Plots lag daar een zakje met ballonnen”

Sekswerker Olive (30) onthult vreemdste verzoek dat ze ooit kreeg: “Plots lag daar een zakje met ballonnen”

Olive Pearl, die viraal ging op TikTok nadat ze haar seksleven met haar gehandicapte cliënt had gedeeld, sprak in een podcast over haar tijd in de seksindustrie. Twaalf jaar lang werkte ze als sekswerker. Ze deelde ook het raarste klantverzoek dat ze ooit kreeg.

Ze kreeg al vaker ietwat vreemde voorstellen, maar één klant in het bijzonder springt er wel uit. Deze had namelijk een ballonfetisj. "Ik heb zoiets van, dat is cool. Geen idee wat het is, maar ik sta ervoor open, ik sta voor alles open", vertelde ze in de podcast.

"Hij bracht een zakje vol ballonnen mee, feestballonnen, die je opblaast in allerlei verschillende kleuren en Mickey Mouse-ballonnen in de vorm van kleine sneeuwvlokken erop”, liet Olive weten. Ze voegde eraan toe dat de klant haar zou vragen om ballonnen op te blazen tot ze bijna barsten - en haar vervolgens vroeg ze te laten knappen. “Het was zo grappig om dat letterlijk anderhalf uur aan een stuk te doen. En dat was het”, zei Olive.

Stigma doorbreken

Olive stond onlangs al eens op de voorpagina’s van de Britse tabloids, nadat ze haar TikTok-kanaal had gebruikt om stigma rond gehandicapten en seks te doorbreken. Samen met haar cliënt, Gavin Thorneycroft, die leeft met hersenverlamming, legde ze toen uit dat het voor hen heel gemakkelijk is om geweldige seks te hebben - ze hoeven alleen maar een paar dingen te veranderen.

Ze willen met hun video's mensen aanmoedigen om ruimdenkender te zijn over seks voor mensen met een handicap. Ze sprak toen over haar cliënt, die nu ook een goede vriend is, en zei: "Gavin is gewoon een gewone man - met dezelfde seksuele verlangens als andere mensen.” Ze voegde eraan toe dat ze zich "bevoorrecht" voelde dat Gavin haar vertrouwde om zijn seksuele behoeften te vervullen, en dat ze nu een hechte band hebben ontwikkeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws