Philippe Geubels bekent: “Ik ben hieraan verslaafd” Buitenland
Buitenland

Philippe Geubels bekent: “Ik ben hieraan verslaafd”

Philippe Geubels bekent: “Ik ben hieraan verslaafd”

Zondag is Philippe Geubels terug met een nieuw seizoen van ‘Taboe’. Aflevering zes handelt over mensen die geworsteld hebben met een verslaving.

Philippe komt te weten hoe zijn gasten tijdens langere periodes in hun leven de roes opzochten. De redenen daarvoor en de omstandigheden ervan mogen dan wel erg uiteenlopend zijn, toch zijn de overeenkomsten groot genoeg om troost en begrip bij elkaar te vinden. Philippe luistert naar verhalen over een moeilijke jeugd, opgroeien in een omgeving waar verslavingen al aanwezig zijn, wegvluchten van problemen en eenzaamheid.

Minstens een uur in bad

“We hebben het voornamelijk over drugs en alcohol. We hadden ook iemand die seksverslaafd is, maar uiteindelijk heeft hij afgehaakt”, zegt Philip in Het Laatste Nieuws. “De man bekleedt een goede functie bij een bekend bedrijf, ik begreep wel dat hij na veel vijven en zessen afzag van zijn deelname.”

Zelf heeft Philippe naar eigen zeggen óók een verslaving. “Aan in bad gaan. Als ik een dag niet in bad ben geweest, voel ik me niet goed”, zegt de komiek. “Minstens een uur, vaak anderhalf uur, soms zelfs twee uur. Dat is mijn moment van ontspanning, ik kom er tot rust.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws