Sven De Leijer en zijn vrouw nemen belangrijke beslissing na verlies van hun zoontje Buitenland
Buitenland

Sven De Leijer en zijn vrouw nemen belangrijke beslissing na verlies van hun zoontje

Sven De Leijer en zijn vrouw nemen belangrijke beslissing na verlies van hun zoontje

Sven De Leijer en zijn vrouw kregen onlangs een ongelooflijke opdoffer te verwerken. Ze verloren hun ongeboren kindje, dat eind november werd verwacht.

“Ik weet niet hoe mijn lief en ik dit gaan doorkomen. Goed, hoop ik”, zegt Sven in Het Nieuwsblad. “Dat wij het leven niet als iets oneerlijks gaan beschouwen. Je wil de laatste zijn die een slecht gevoel heeft wanneer ­iemand anders zwanger wordt. Maar zover zijn we nog niet, we zitten nog in de fase van constant motten rond ons oren krijgen”, lacht hij.

Na het verlies van hun zoontje is het koppel logischer wijze niet in feeststemming. “We hebben alles afgezegd, voor familiefeesten zijn we nog niet klaar”, aldus Sven. “We komen voorlopig alleen met onze kerngezinnen samen. Kerstavond vieren we bij de ouders van mijn lief, haar twee zussen en mijn schoonbroer.”

“Daarbuiten is er nog veel familie en ook vrienden, die ­komen zeker nog aan de beurt”, verzekert Sven. “Maar voorlopig plooien we terug op onszelf. Mijn lief en ik hebben het gigantische geluk dat we hier op dezelfde manier mee omgaan. We hebben als koppel nooit zo sterk ­gestaan als nu. Je voelt wat de ander voelt. De weinige energie die je hebt, kun je volledig ­gebruiken om de ander te steunen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws