Verontrustende berichten over ‘Familie’-acteur Ray Verhaeghe: “Dit ziet er niet goed uit” Buitenland
Buitenland

Verontrustende berichten over ‘Familie’-acteur Ray Verhaeghe: “Dit ziet er niet goed uit”

Verontrustende berichten over ‘Familie’-acteur Ray Verhaeghe: “Dit ziet er niet goed uit”

Ray Verhaeghe (95) vertolkt al bijna 30 jaar de rol van Albert Thielens in ‘Familie’. Albert wordt dan ook door de kijkers op handen gedragen. Momenteel wonen hij en bomma Anna samen in een rustoord. Ze hebben het er goed samen en genieten van hun oude dag.

De laatste tijd beginnen de fans zich echter zorgen te maken om Ray/Albert. “Wat is er eigenlijk aan de hand met Albert uit ‘Familie’? Ik begin me zorgen te maken om hem”, zegt een trouwe kijker op de sociale media. “Hij is op korte tijd toch wel héél oud geworden. Dat ziet er niet zo heel goed uit, vind ik...”

“Ik schrok ook toen ik hem zag”

“Die mensen zijn dan ook al serieus op leeftijd”, reageert een ander. “Ik verschiet er eigenlijk van dat ze nog altijd hun rol goed kunnen uitvoeren. Maar goed ziet hij er niet uit, nee.” “Ik bewonder die twee echt wel, hoor. Ze zijn allebei 95 jaar en toch onthouden ze hun tekst nog. Chapeau. Maar inderdaad, aan Ray begin je het te merken.”

“Nee, Ray ziet er echt niet zo goed uit. Daar ben ik wel een beetje bezorgd om, eerlijk gezegd. Maar het moet gezegd dat zowel hij als de bomma het nog uitstekend doen in ‘Familie’.” “Ik schrok ook toen ik hem zag”, aldus nog een fan. “Wat is hij mager geworden. Maar ja, ouderdom en dan die corona er nog eens bij. Dat speelt allemaal een rol, hè.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws