Viktor Verhulst: "Zoveel negatieve reacties, ongelooflijk!" Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst: "Zoveel negatieve reacties, ongelooflijk!"

Viktor Verhulst: "Zoveel negatieve reacties, ongelooflijk!"

Als je een bekende kop hebt, ontsnap je niet aan kritiek. Dat geldt ook voor Viktor Verhulst, de zoon van Gert.

Viktor vindt dat echter helemaal geen probleem. Terwijl sommige wakker liggen van de kritiek op sociale media, is dat bij Viktor helemaal niet het geval. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat normaal vind", zei Viktor tijdens 'De Warmste Week'.

Het zorgde meteen voor de nodige hilariteit bij onder meer zijn zus Marie en presentator Peter Van de Veire. Dat is immers niet meteen het antwoord dat je zou verwachten. "Als ik tv kijk, geef ik ook wel eens af op iemand. Ik vind dat normaal als je in de belangstelling staat. Je kan niet voor iedereen goed doen. Het is gewoon een kunst om je daar niet te veel van aan te trekken", stelde Viktor.

Bijna altijd positief

"Dat is toch ook het leuke aan tv kijken?", vervolgde hij. "Je moet toch eens kunnen afgeven op wat je ziet? Dat betekent daarom niet dat je iemand haat."

"Normaal gezien komt dat ook nooit bij die mensen terecht", pikte zijn zus Marie in. "Als je dat online gooit, dan lees je dat allemaal. Ik moet echter eerlijk toegeven dat dit op zich nog goed meevalt bij ons. We krijgen bijna uitsluitend positieve reacties."

TikTok

"Je kan dat ook gaan opzoeken of je er voor afsluiten. Je moet dat gewoon niet te veel lezen. Iedereen maakt het wel eens mee", relativeerde Viktor. "Als ik soms op TikTok zit, als je ziet hoeveel negatieve reacties daarop komen... Zelfs bij gewone mensen die een tof filmpje posten. Dat is eigenlijk ongelooflijk. Het is een kwestie om je dat niet te veel aan te trekken en niet te persoonlijk te nemen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws