Gert Verhulst: "Dit is wat ik écht denk over Julia als nieuw K3'tje" Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst: "Dit is wat ik écht denk over Julia als nieuw K3'tje"

Gert Verhulst: "Dit is wat ik écht denk over Julia als nieuw K3'tje"

De eerste weken als nieuw K3'tje zitten erop voor Julia Boschman. De 19-jarige Nederlandse is met erg veel enthousiasme in het avontuur gestapt.

De zoektocht naar een vervangster voor Klaasje Meijer was best spannend. Zo maakte ook Amy Courtens heel lange tijd kans om het stokje van Klaasje over te nemen. Amy was ook een favoriet van Gert, maar Hanne en Marthe kozen uiteindelijk voor Julia.

Een keuze waar Gert voor de volle honderd procent achter staat. Nu nog steeds. "Ik ben nog altijd helemaal overtuigd van onze keuze voor Julia", reageert Gert in Het Laatste Nieuws. "Ze zat al vanaf het begin bij de top drie, en na de finale heeft ze dat alleen nog maar bevestigd."

Eerste signalen van publiek

De vraag is nu hoe het publiek haar oppikt. Het is nog te vroeg om dat al te kunnen vaststellen, aangezien ze nog maar heel sporadisch voor publiek heeft kunnen optreden. "Maar de eerste signalen zijn alleszins goed", benadrukt Gert. "'Waterval' en het gelijknamige album zijn heel goed ontvangen en ik merk aan de twee andere meisjes dat het enthousiasme van Julia hen ook extra motiveert."

Julia liet zelf eerder al horen dat ze niet van plan is om K3 snel te verlaten. Klaasje vertrok na zes jaar, haar voorgangster Josje Huisman na vijf jaar. "Ik heb alle pro’s en contra’s afgewogen voor ik me inschreef", vertelde ze. "Na een jaartje opgeven omdat ik het te zwaar vind? Vergeet het, ik wil bewijzen dat Nederlandse meisjes wél tot het einde der tijden meekunnen."

"Voor jaren vertrokken"

Een mening die Gert helemaal deelt. Hij heeft er alle vertrouwen in dat K3 met Julia weer voor lange tijd vertrokken is. "Ik denk dat we met Julia weer voor jaren vertrokken zijn", aldus Gert. "Er ligt al een geweldige zomersingle klaar voor volgend jaar die volgens mij een enorme hit gaat worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws