Zware opdoffer voor Jeroen Meus: “Hij is ongeneeslijk ziek” Buitenland
Buitenland

Zware opdoffer voor Jeroen Meus: “Hij is ongeneeslijk ziek”

Zware opdoffer voor Jeroen Meus: “Hij is ongeneeslijk ziek”

Afgelopen jaar kreeg Jeroen Meus een paar vreselijke opdoffers te verwerken. Zo maakte hij bekend dat zijn broer aan darmkanker lijdt.

"Hij is ongeneeslijk ziek, maar momenteel stelt hij het goed”, laat de tv-kok over zijn broer weten. “En wij doen het goed. Z’n behandeling is soms vermoeiend, maar we zijn er voor hem. We dragen hem met de hele familie. Onze band is superintens geworden."

"Ik ben een betere broer geworden, maar ook een betere zoon voor m’n ouders, een toffere papa, een lievere echtgenoot. Ik ben vooral eerlijker geworden met mezelf en daardoor zit ik ook voor het eerst sinds een hele tijd weer goed in m’n vel”, aldus Jeroen.

Geen glorie zonder falen

“Ik ben ervan overtuigd dat dat allemaal samenhangt", zegt Jeroen. "Geen glorie zonder falen. Uiteraard zou ik hic et nunc m’n twee armen en twee benen geven om ervoor te zorgen dat mijn broer die rotziekte niet heeft. Maar na een tijd durf je de schone kantjes te erkennen: in verdriet schuilt ook verbinding", luidt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws