Hoe een voicemailbericht tot doorbraak leidt in zaak Maddie McCann Buitenland
Buitenland

Hoe een voicemailbericht tot doorbraak leidt in zaak Maddie McCann

Hoe een voicemailbericht tot doorbraak leidt in zaak Maddie McCann

Een recente getuigenis in het proces tegen Christian Brückner heeft licht geworpen op een cruciale ontwikkeling in de langlopende verdwijningszaak van Madeleine McCann.

De Duitse crimineel Brückner, die in Braunschweig terechtstaat voor zware zedendelicten, wordt ook verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van McCann in 2007 in Portugal. Een voicemailbericht van Helge Busching, een kroongetuige, in 2017 aan de Britse politie bracht een doorbraak. Busching, die in het verleden met Brückner bevriend was, beweerde dat Brückner betrokken was bij het verdwijnen van het Britse meisje.

Detective Mark Draycott getuigde dat het voicemailbericht essentiële informatie bevatte die leidde tot een intensievere focus op Brückner als hoofdverdachte. Hoewel Brückner formeel niet beschuldigd is van de ontvoering van McCann, heeft het onderzoek in deze zaak wel bijgedragen aan het blootleggen van andere misdaden waarvoor hij nu terechtstaat.

De details onthuld door Busching en verder onderzocht door Draycott, hebben niet alleen de zaak McCann nieuw leven ingeblazen maar ook geleid tot belangrijke ontwikkelingen in andere zaken tegen Brückner.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws