Mag Rachel zich nog erfgename van André Hazes noemen? De uitspraak is bekend Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Mag Rachel zich nog erfgename van André Hazes noemen? De uitspraak is bekend

Mag Rachel zich nog erfgename van André Hazes noemen? De uitspraak is bekend

Roxeanne Hazes sleepte onlangs haar moeder voor de rechter omdat Rachel volgens haar niet de rechtmatige erfgename is van André Hazes senior. Vandaag heeft de rechter zich uitgesproken over deze zaak.

Roxeanne Hazes en haar moeder liggen al langer in de clinch. De ruzie tussen de twee bereikte een nieuw hoogtepunt toen Roxeanne stelde dat Rachel niet de rechtmatige erfgename is van André Hazes senior. Bovendien zou haar moeder ook delen van het kapitaal verzwegen hebben én bestond er ook twijfel over de intellectuele eigendomsrechten waarmee Rachel nog steeds heel veel geld verdient.

De Utrechtse rechtbank heeft vandaag bijna alle vorderingen van Roxeanne afgewezen. Rachel is op basis van het testament geen erfgename, maar ze heeft wel recht op het nalatenschap van André. Voorlopig mag ze zich dus toch nog erfgename blijven noemen en ze mag ook de exploitatie van de intellectuele eigendomsrechten van André voortzetten.

Volgens de rechter is Roxeanne te laat met het indienen van de vorderingen in deze kortgedingprocedure, omdat zij al in 2020 wist dat Rachel geen erfgename was. De rechter vindt dat daardoor het spoedeisend belang ontbreekt en dat deze zaak eigenlijk beoordeeld moet worden in een bodemprocedure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws