Jens Dendoncker doet opmerkelijke onthulling over breuk met Lauren Versnick Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jens Dendoncker doet opmerkelijke onthulling over breuk met Lauren Versnick

Jens Dendoncker doet opmerkelijke onthulling over breuk met Lauren Versnick

2022 is een moeilijk jaar geweest voor Jens Dendoncker. De ‘The Masked Singer’-presentator moest zijn relatiebreuk met Lauren Versnick en een zware depressie verwerken. Nu is hij eindelijk weer de oude. Maar op StuBru vertelt Jens nu openhartig over zijn pijnlijke relatiebreuk.

Hun breuk kwam als donderslag bij heldere hemel. Jens Dendoncker en Lauren Versnick maakten in september bekend dat ze na vier jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Een zware klap natuurlijk. Maar het gaat intussen al een pak beter met ‘The Masked Singer’-presentator.

Bij Studio Brussel gaat Jens dieper in op zijn breuk met Lauren. Verrassend genoeg was het niet zo moeilijk om hun breuk openbaar te verwerken. "Dat valt eigenlijk wel mee", geeft de presentator toe bij Eva De Roo op StuBru. "Het is natuurlijk lullig om dat te moeten communiceren, maar je wil dat wel doen, omdat je niet wilt dat de boekskes en gazetten je voor zijn."

Een juiste beslissing, zo blijkt. Jens en Lauren werden betrekkelijk goed met rust gelaten. "Het helpt natuurlijk ook wel dat Lauren en ik nog zeer goed overeenkomen”, bedenkt de comedian zich. "En dat we ook nog veel dingen doen. We horen elkaar nog vaak." "Het is gelukkig niet nog meer gedoe geweest door het feit dat we alle twee een beetje bekend zijn", besluit hij dankbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws